dissabte, 20 de desembre del 2008

L'últim Silenci


M'he assabentat que tal com va passar aquesta setmana amb el programa musical Loops, el proper dia 23 de desembre acaba Silenci. Per què?, em pregunto. Em fa un certa ràbia ja que hi ha pocs programes culturalment interesants com perquè els vagin clausurant un per un. Què volen restructurar la programació del 33? No ho entenc.
El proper dia 23 de desembre el programa de tendències culturals Silenci dirà adéu a la programació. Penso que hi ha un abans i un després d'aquest programa alhora de tractar amb la informació cultural. Silenci era fresc, entretingut, interesant i oferia la possibilitat de parlar de totes aquelles realitats culturals que no sempre surten cada dia a les pàgines de diaris.
Pel que ententc, Televisió de Catalunya vol suprimir de la graella del 33 alguns programes. En el cas del programa que ens ocupa segons he llegit la informació que el volen substituir per un programa diari que abarqui un àmbit més generalista de la cultura. Vaja, vaja...o sigui que silenci era per minories? Penso que una televisió pública ha d'intentar crear programes per diferents targets de públic. Si més no aquesta és la gràcia del 33, oi?

Per programes amb targets generalistes ja tenim la Tv3, oi?
Resumint: Han sigut 7 anys d'un programa on dissenyadors de tot tipus, músics, joves talents, i les ganes de parlar d'avantguardes o tendències el feien atractiu.Sempre ens quedarà el rostre i el gestos de la seva redactora i presentadora Bibiana Ballbè. Des d'aquí un agraïment pels que han fet durant 7 anys aquest programa.

1 comentari:

David Montilla ha dit...

Una altra pèrdua de programes culturals... que no és sinònim de programa aburrit, ans al contrari. Salutacions i et torno la visita al meu bloc.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails