dimecres, 8 de juny del 2011

Spain's secret conflict

La llengua, la identitat, els eterns conflictes polítics entre Espanya i Catalunya...sí, sí...ja ho sé que tots plegats n'estem una mica farts del tema però també és molt interesant veure com ho expliquen en un reportatge d'un televisió estrangera. Un bon reportatge que fa dies que corre per la xarxa.

3 comentaris:

Clidice ha dit...

Una molt bona manera d'expliar-ho.

Paraula de pas: inglis. ai, mare!

Lluís Bosch ha dit...

Anava a veure el documental, però he passat en veure que dura 40 minuts. De manera que dubto molt que tingui massa seguidors entre els blogaires, sempre tan ajustats de temps. D'altra banda, el tema cada cop m'interessa menys. Especialment des que els nacionalistes ho guanyen tot (a les eleccions), la qüestió em resulta molt fatigosa. M'agradaria saber si l'anterior comentarista ha suportat els 40 minuts: està molt ocupada pactant amb la dreta per tal d'aconseguir una butaca al seu ajuntament.

Gabriel ha dit...

Tens raó, Lluís, jo també vaig tenir els meus dubtes si valia la pena penjar un video que durava 40 min.
Confesso que jo tampoc vaig arribar a veure'l tot però vaig pensar que valia la pena difondre aquest tipus de videos que dificilment veure'm a "la teva", a Tv3.
A vegades, aquests videos serveixen per tenir l'enllaç guardat, i si algún dia la Tv no fan res d'interesant, que acostuma a ser un 75% de les vegades, sempre es pot anar l'ordinador i recuperar del youtube aquest video i almenys tenir una programació alternativa.
De fet, ja penso que determinades pàgines i blogs, ja són de per sí, una programació alternativa a determinats mitjans (Tv,Ràdio, diaris)massa manipulats i massa políticament correctes d'acord amb l'stablisment del moment.
Gràcies Lluís pel comentari.
Gràcies Clídice pel comentari.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails