divendres, 5 de juliol del 2013

Nàufrag i obrer: 5 anys!!


Tot i que Nàufragiobrer és un blog que va deixar d'actualitzar-se fa temps, aquests darrers dies ha fet 5 anys que vaig posar en marxa aquest primer blog.I al ser un blog fundacional sempre fa il·lusió recordar-lo.
                                            *********

           PREN- TE UN REFRESC PER CELEBRAR EL MEUS 5 ANYS A LA XARXA!!
                                                        ********
De llavors fins ara he creat en els últims 5 anys més de mitja dotzena de blogs  de caràcter poètic i personal sovint amb informació cultural, local, comarcal, etc 
Últimament d'aquesta mitja dotzena de blogs n'he fet poques actualitzacions.
                                            **********       
Suposo que a la llarga deixaran d'actualitzar-se per centrar-me una mica més en el blog poètic i creatiu que enguany he creat que és L'Illa del fum i per intentar dedicar-me més a fons a temes literaris.
Per algunes persones, com és el meu cas, els blogs són cicles i etapes, i crec que Nàufragiobrer va cobrir una etapa personal inicial important en el món dels blogs.
                                           **********
Molts cops quan crees continguts per un blog, molts continguts són molt efímers: fruit d'una circumstància, d'un fet, d'una notícia, d'un event i tendeixen a mostrar-se caducs amb el temps
Però també n'hi ha d'altres que són vàlids tot i el pas del temps. D'aquests apunts intemporals són dels que hem sento més content ja que perfectament ara els podria tornar a publicar sense cap problema i crec que són els que poden perdurar amb el temps.
                                          ************
5 anys segurament no és res. Creem constament tanta informació a les xarxes que si més no, m'agradaria pensar, que d'allò que he creat, en quedarà un petita petíssima part perduda en la xarxa.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails